Skip to main content

Wow, die zijn gaaf!!!

Er zijn van die dagen dat geen detail me ontgaat, er zijn echter ook momenten dat er een fanfare voorbij kan lopen zonder dat ik het zie…

De kleedkamer in de Avenue in Breda is beste groot en de mannen zaten ieder zo op hun eigen plek, hun eigen ding te doen.

Waarop mij werd gevraagd een kleedkamerfoto te maken. Daarbij had ik één foto van hen drieën te samen in gedachten. Gezien ze nog niet bij elkaar zaten, ging ik in het midden op de grond zitten en begon alvast een foto van Arie en Rocco te maken. Gilles was achter me nog met zijn kleding bezig. Rocco ging er even voor zitten, niet lang, want er kwam iemand binnen, waarop hij prompt was afgeleid. Arie was geheel verdiept in zijn telefoon en hoorde mij ook niet roepen, dan maar een foto dat hij niet kijkt, weer eens wat anders.

Ik bekeek de foto’s en was eigenlijk best content. Ik dacht dan moet Gilles er ook nog alleen op. Ik draaide me om en zag Gilles zijn voetjes in de lucht hangen. Hij had kennelijk ook bedacht dat hij alleen op de foto wilde en hij lag bevallig in de bank. Mijn blik viel op zijn schoenen en ja dat was liefde op het eerste gezicht. Hij zal ze vast eerder aan hebben gehad, maar ik had ze nooit echt opgemerkt….nou nu wel!!!!

Ik herriep mezelf en maakte een foto van Gilles om daarna toch nog even snel een foto van alleen zijn schoenen te maken…kon het niet laten.

Prompt helemaal vergeten dat ik eigenlijk een foto van hen drieën saampjes wilde en al had ik er aan gedacht, daar was ook geen tijd meer voor, want de plicht riep; ze moesten het podium al weer op…..

En ach, die foto met hen drieën, dat komt misschien nog wel. De foto’s die ik nu heb, kan niet anders zeggen, dat ik erg blij mee ben!

 

Wil je beetje sfeer proeven hoe het er in de Avenue in Breda aan toegaat, kijk dan even deze promo van 2018/2019  Avenue Breda promo

Hou je van nostalgie en kun je er geen genoeg van krijgen, dan is er ook nog een oude compilatie uit 2013  Avenue Breda februari 2013

Voor een echte tijdreis, kijk dan deze promo  Nostalgie promo Avenue Breda

De website van de avenue klopt nog steeds en dinnershows zijn ook nog steeds te boeken, kijk daarvoor op  De Avenue Breda  of op  Agenda van de Wannebiezz.