Skip to main content

Kleedkamer Story

Een kijkje achter de schermen bij de Wannebiezz…

Op zaterdag 29 augustus 2020 mocht ik fotograferen bij de Wannebiezz.
Aangezien Mattie van Qmusic in de zaal zat, kon een fotomomentje niet uitblijven. Ik werd de kleedkamer ingeroepen en mocht een coronaproof groepsfoto maken. Ik scande direct de kleedkamer waar het beste licht was. Nou dat was snel klaar want dat was bijna nergens, maar in de hoek hing 1 spot die wel redelijk wat licht af gaf. Ik vroeg of ze daar onder wilden gaan staan. Maar ja coronaproof past niet onder 1 spot. Uiteindelijk bleek alleen Rocco geheel in het licht te staan en Mattie half.

De mannen gewend aan dit soort dingen, stonden in knowtime klaar voor de foto. Maar ik moest nog van alles goed zetten op mijn fototoestel voordat ik een foto kon maken…en de mannen maar ‘smilen’ voor de camera, tot ze doorhadden dat ik nog geen foto’s maakte.
En ja eindelijk was ook ik er klaar voor. Een viertal foto’s gemaakt, waarop de manager ineens zegt: “Oh dat moet niet op de foto, dat is raar.” Mattie bleek wat in zijn handen te hebben wat niet op de foto moest. Oké, alles nu in orde?...nieuwe poging. Toen viel me ineens op dat er ook wat kleding lag te slingeren. Dus ook dat werd weggehaald.
Iedereen er klaar voor? Foto 1 Arie stond nog te dromelotten. Foto 2 Mattie is afgeleid door iets anders wat in de kleedkamer gebeurd en kijkt weg. Foto 3 Gilles dacht dat het klaar was. Foto 4 Rocco is er klaar mee! Ofwel het leven van een fotograaf gaat niet over rozen, maar het is wel geweldig! Ha ha. Het belangrijkste: ik heb mijn foto en een toffe ervaring.😉. Ik zeg dat wil ik vaker oefenen!

 

Benieuwd naar muziek van de Wannebiezz.
Klik hier voor het liedje 'Ken 't zijn'